Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 0 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

CampusFeszt:Lokimeccs&éjszakaibusz

hozzáadva: 2015-07-14 10:38:47 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


Az idei Campus Fesztivál 1. napján, azaz július 23-án, csütörtökön a DVSC-TEVA is "fellép", illetve ettől a naptól a fesztivál végéig éjszakai buszjáratok is közlekednek két főbb vonalon...


LOKI MECCS 300FT-ÉRT A FESZTIVÁLOZÓKNAK
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = ="Páratlan programot kínál a jövő hét dereka Debrecenben. A Loki sorsdöntő mérkőzést játszik a Skonto Riga ellen (Nagyerdei Stadion, 17 óra). Az Európa-liga-mérkőzés a párviadal visszavágója lesz, vagyis eldől, hogy melyik csapat jut tovább a következő körbe. Bízunk abban, hogy az a csütörtök ünnepnap lesz a debreceni futball történetében.

Július 23-án szuperbuli lesz Debrecenben, aznaptól teljes üzemmódban dübörög a Campus Fesztivál is. A fesztivál közönsége (napijeggyel és bérlettel rendelkezők egyaránt) a DVSC-standnál válthat a stadion D7 vagy D8 szektorába szóló belépőt a meccsre. Az érdeklődők simán örvendhetnek a Loki játékának, majd utána a Quimby koncertjének. A fesztiválról érkezők számára a Pallagi út felőli rámpa vezet a legkönnyebben a Nagyerdei Stadion kapuihoz.A Nagyerdei Stadion értékesíti ezen belépőket és csak a Campus idején és területén található DVSC standon a Campusra jegyet vagy bérletet váltott közönség számára.

Ezen belépők ára 300.-Ft/db. De csak a Campuson részt vevők számára, akik így a Campuson belüli feljárón tudnak a kijelölt szektorokba felmenni!!!

!!!FIGYELEM!!!

- Szurkolói kártya nem szükséges a találkozóra.

- A fesztivál iránt nem érdeklődő Loki-szurkolók számára az Ady Endre út felőli és az Állatkertnél lévő feljárók biztosítanak be- és kijárást. "

Forrás és további infók:
www.dvsc.hu
https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/szuperbuli-a-nagyerdon

* * *

ÉJSZAKAI BUSZJÁRATOK
= = = = = = = = = = =


"A Debreceni Közlekedési Vállalat idén először éjszakai buszjáratok beállításával szervezi meg a fesztiválozók hazajutását: a járatok július 24-én, 25-én és 26-án közlekednek majd.

A járatok útvonalát és menetidejét is úgy tervezték meg, hogy a város nagy lélekszámú, keleti és nyugati részeit egyaránt elérjék a buszok.

A C1 és C2 éjszakai járatok a Klinikák előtt kialakított ideiglenes megállóhelyről indulnak. Az utazáshoz érvényes bérlet vagy menetjegy szükséges, melyet a fesztivál bejáratánál lehet megvásárolni.

A C1-es járat útvonala: 

Klinikák ideiglenes forduló – Nagyerdei körút – Hadházi út – Nyíl utca – Árpád tér – Kassai út – Sámsoni út – Acsádi út – Veress Péter utca – Vámospércsi út – Hétvezér utca – Diószegi út – Borzán Gáspár utca – Monostorpályi út – Mikepércsi út- Nagyállomás

A C1-es járat indulási időpontjai:

0:00 – 0:30 – 1:00 – 1:30 – 2:00 – 2:30 – 3:15

A C2-es járat útvonala: 

Klinikák ideiglenes megállóhely – Dóczy József utca – Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium – DAB székház – Dienes László Gimnázium – Dózsa György utca – Csemete utca – Mester utca – Pesti utca – Kishegyesi út – Dorottya utca – Derék utca, Jégcsarnok – Holló László sétány – Sárvári Pál utca – Vincellér utca – Tócóskert tér – Kanális utca – Bádogos utca – Gázvezeték utca – Debreceni Erőmű – Nagyállomás

A C2-es járat indulási időpontjai: 

0:05 – 0:35 – 1:05 – 1:35 – 2:05 – 2:35 – 3:10"

Forrás és további infók:
http://4024.hu/2015/07/14/ejszakai-buszjaratokat-inditanak-a-campus-fesztival-ideje-alatt/

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.