Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 0 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Diamond Inside:új felállás-új dalok

hozzáadva: 2014-08-21 14:37:47 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


"Kedves Hölgyek, Urak!

Egy időre eltűnt a zenekar az éterből és többen jogosan vetették fel, hogy valami életjelet adhatnánk magunkról. Ennek szeretnénk most eleget tenni és elmondani mik történtek eddig, valamint mik a terveink a következőekre.

Elsőnek is egy jó hírrel kezdeném! Amint a képen is látjátok, hogy új taggal bővült a zenekarunk, Zán Lackó cimboránk személyében. Már jó pár hete lovagolja a billentyűket és úgy érezzük tökéletesen kiegészíti a zenekart és a zenénket is. Reméljük Ti is legalább ekkora örömmel fogadjátok majd.

Az egyik és legfontosabb oka, hogy eltűntünk az az új számok írása volt. Tavaly decemberben kiadtuk a bemutatkozó EP-nket, aminek nagyon örültünk és mai napig büszkék vagyunk rá, de érlelődött bennünk az érzés, hogy ezek a számok még nem sokkal a zenekar indulása után íródtak. Nem volt meg ez az összeszokottság, nem alakult ki ez a barátság köztünk. Leszögezném, hogy nem arról van szó, hogy ne szeretnénk azokat a nótákat, vagy nem szeretnénk vállalni a későbbiekben. Egyszerűen csak fejlődni szeretnénk és továbblépni afelé, ami a zenekar ma. A szokásos nyavalygásba, időhiány, meló, vizsgák, stb. ecsetelésébe nem kezdenék bele, meg kell tanulnunk jobban beosztani az időnket, hogy minden gördülékenyen menjen és gyorsabban haladjunk előre.

Az új számokat tekintve alapjaiban ugyanaz maradt a koncepció, de rengeteg hatás ért minket, amiktől változunk mi is és a zenénk is. Amit kiemelnék, hogy magyar dalszövegekre váltottunk. Azon kívül, hogy többen tanácsolták, köszönhető az én igencsak hiányos angol nyelvtudásomnak és remélem az üzenet/mondanivaló is könnyebben eljut majd a hallgatósághoz.

A továbbiakban az új számokat szeretnénk minél tökéletesebbre csiszolni, úgy néz ki egy stúdiót is megejtünk majd a közeljövőben és van pár ötletünk, meglepetésünk is a nem olyan távoli jövőben.

Köszönjük a támogatást, az érdeklődést, reméljük továbbra is kitartotok mellettünk és minél hamarabb találkozhatunk egy jó headbanges metálvillázásra!"

forrás: https://www.facebook.com/DiamondInside

Kelet Underground zenekari profil:
http://keletunderground.hu/?oldal=13828&id=260

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.