Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 0 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Sziget 2014: Jönnek a Tankok!

hozzáadva: 2014-08-03 10:43:48 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


"Mára már nem titok: a szervezők felkérésére, a magyar rocktörténelemben immár negyed százada dübörgő Tankcsapda lép fel a Sziget Fesztiválköztársaság nemzetközi Nagyszínpadának headliner pozíciójában, a fesztivál “Mínusz Egyedik” napján, augusztus 11-én.

Az idén huszonötödik születésnapját ünneplő Tankcsapda története szinte összeforrt a vele majd’ egyidős Szigettel. “Az első Szigeten már ott voltak és Lukács Laci ejtőernyős balesete miatt csak egy fesztivált hagytak ki” – mesélte Gerendai Károly főszervező, hozzátéve, hogy Laci akkor is  - ha csak videóüzenetben ugyan, de – ott volt a Nagyszínpadon. “Mindenképpen szerettük volna, hogy idén is fellépjenek a Szigeten, azonban a jubileumhoz illő “külön napot” nem tudtunk felajánlani” – tette hozzá a főszervező. Végül arra kérték a bandát, hogy a “Mínusz Egyedik” napon, a Blink 182 zenekar előtti headliner sávban lépjenek fel a Nagyszínpadon. “Igyekeztünk méltó keretet adni a koncertnek, ezért olyan sávban kértük, hogy lépjenek fel, ahol magyar zenekar, mióta teljesen nemzetközivé vált a Nagyszínpad, még nem lépett fel” – mondta Gerendai.

„SZIGET csak egy van! A viccet félretéve, nagyon örülünk a felkérésnek, annak, hogy ránk gondoltak. Mindig élmény koncertezni Európa egyik legnagyobb kulturális és zenei fesztiváljának Nagyszínpadán” – fejtette ki Lukács Laci. „Idén nyáron a 25 éves jubileumi sorozat részeként mindössze hét nyári koncerten lehet látni a Tankcsapdát, ezért a szigetes fellépésünk egyfajta bónusz fesztiválprogram lesz. Nem ennek a sorozatnak a része, mivel ez nem egy önálló koncert” – teszi hozzá a frontember.  “Ettől függetlenül nagy alapossággal és izgalommal készülünk rá, úgy, mintha a saját bulink lenne. Egy amolyan igazi fesztivál-koncert lesz, amit látványban és hangzásban is a Nagyszínpadhoz igazítunk és abban mindenki biztos lehet, hogy „nem lesz pardon”, masszív és intenzív koncertre számíthat az, aki eljön a Szigetre augusztus 11-én, a mínusz egyedik napon” – mondja Lukács.

Ezzel tehát teljes az idei Fesztiválköztársaság Nagyszínpadának programja. A Mínusz Egyedik napon a headlinerek tehát a Tankcsapda és a Blink 182, a Nulladik napon - a Tankcsapdával egy pozícióban - lép fel a Queens of the Stone Age, majd jön az Opening Show Deadmau5 celebrálásában. Szerdán a két fő fellépő a Placebo és Skrillex, csütörtökön Lily Allen valamint Macklemore & Ryan Lewis, pénteken pedig a Manic Street Preachers és a Korn. A hétvége első napjának két headlinere a Madness és a Prodigy, vasárnap pedig az OutKast jön főműsoridőben, majd az End Show zárja a hetet, Calvin Harris közreműködésével."

forrás: www.sziget.hu

     

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.