Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 3 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Full Of Anger és Angerseed interjú

hozzáadva: 2013-10-31 19:41:46 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


A 22. Kelet Underground rádió adásban készült Angerseed (Full Of Anger Feszt beharangozó) interjú elérhető ITT:
http://youtu.be/iccA85a7JP8


ANGERSEED:


* * *

FONTOS VÁLTOZÁS A FULL OF ANGER FESZTIVÁL FELLÉPŐI KÖZÖTT!!!

Rossz és jó hírek egy helyen: a mexikói LIGHT OF DARK és a budapesti ART OF MASSACRE zenekarok kénytelenek voltak törölni a fellépésüket a Full Of Anger Fesztiválon. A Light Of Darktól a turné során egy szállodában komoly mennyiségű pénzt, egy gitárt és egy útlevelet tulajdonítottak el, így hazatérni kényszerültek, az Art Of Massacre zenekarnál pedig logisztikai problémák merültek fel. Viszont a helyzet gyorsan megoldódott, és a sokak által már jól ismert és kedvelt ukrajnai CASTRUM zenekar érkezik a mexikóiak helyére, a koncertet pedig egy friss nyíregyházi formáció, az INTEGRAL VORTEX nyitja majd, mely ugyan nem régi banda, azonban tagjai nem ma kezdték az ipart.

* * *

V. FULL OF ANGER DEATH/BLACK METAL FESZTIVÁL

Debrecen, Kaptár Music Club (Domb u. 1.), 2013. november 9.
Kapunyitás: 17:00, Kezdés: 17:30

Új rendezvénnyel jelentkezik a keleti régió legdurvább eseménysorozata, a „Full Of Anger Death/Black Metal Fesztivál”! Az utóbbi években szokottá vált egy hosszasabb elemzés a buli(k) körülményeiről, de jelen esetben ez valamivel szűkszavúbb lesz, hiszen az idei, igencsak erős felhozatal önmagáért beszél, úgy gondoljuk. A szokásos nehézségek és a nem túl biztató magyarországi Underground helyzet ellenére rengeteg a jó banda itthon (és persze határainkon túl is) és szinte már-már gondot okoz eldönteni, hogy a lehetőségek korlátai közé melyik itthoni és kinti bandákat tudjuk beszorítani a programba. Nagyon bízunk abban, hogy egy felejthetetlen buli vár mindenkire november 9-én a debreceni Kaptár Music Clubban, ezért igyekszünk is mindent megtenni. És most következzen pár szó a fellépő bandákról, NEM fellépési sorrendben:

CHRISTIAN EPIDEMIC

Death/Black Metal (HU) - 2 év után újra Debrecenben!

 Azt hiszem, hogy a Christian Epidemic-et senkinek sem kell bemutatni igazán, hiszen aki a legdurvább műfajokban mozog, annak muszáj volt már találkoznia a zenekar nevével. A lassan 20 éve létező banda, mint a Fesztivál egyik headlinere, minden bizonnyal hozza majd a formáját, régi és újabb kori klasszikusaikkal forrósítják fel a hangulatot, és talán új dalokban is lehet titkon reménykedni...

 

LIGHT OF DARK
"Death Metal Nation European Tour 2013"
Brutal Death Metal (MEXICO) - Először Magyarországon!

 Amit az Epidemicről leírtunk, azt valószínűleg szó szerint leírnák Mexikóban a Light Of Dark kíméletlen hordájáról, hiszen szintén nem ma kezdték az ipart, és országukban, illetve több földrészen is a Death Metal klubbulik és fesztiválok húzónevei között szerepelnek nem kevésszer. Az évenként Európában turnézó zenekarnak tavaly nem sikerült eljutnia Magyarországra, de idén végre ez is megvalósulhat. Idei európai turnéjuk már javában zajlik, s bár jó pár viszontagsággal szembe kellett nézniük a turné kezdete óta, bízunk benne, hogy egy valóban őrületes bulit tapasztalnak meg városunkban. Az est fényét emeli, hogy ez a koncert lesz a turnéjuk záróakkordja is, az extrém zenével és hozzáállással rendelkező zenekart senki ne hagyja ki ha teheti, igazi unikum lesz a bulijuk!


ANGERSEED
Brutal Death Metal (HU) - 5. SZÜLETÉSNAPI KONCERT!

 Bár az Angerseed 2007-ben alakult, az igazi kezdet mégis csak a 2008-as év végén lezajlott legelső koncert volt, mint ahogyan az a legtöbb zenekar esetében lenni szokott. A Fesztiválon tehát egy alapos ünneplés veszi kezdetét részünkről, és az elmúlt éveket egy intenzív és átfogó programmal felvértezett előadás képében foglaljuk össze. Tesszük ezt többek között új dalok segítségével, melyek már a jövőre tervezett első nagylemezre íródtak. Egy, közel egy órás Angerseed esszencia várható tehát, és szeretnénk együtt ünnepelni Mindenkivel, aki velünk volt az elmúlt 5 évben, és reméljük,hogy velünk maradnak a jövőben is!

DOOMAS
Melodic Doom/Death Metal (SLOVAKIA) - A GOTHOOM Open Air Fest szervezői először Magyarországon!

 Hogy Szlovákiában milyen aktív, színes és színvonalas Underground élet zajlik, azt elképzelni is nehéz, meglepő megtapasztalni ezt közelről mondjuk egy olyan, nyugati mércével is fantasztikusan megrendezett és lebonyolított Fesztiválon, mint mondjuk a GOTHOOM Open Air Fest. Ezen 3 napos, több világszerte ismert nevet is felvonultató rendezvény házigazdái a Doomas zenekar, akik már nagyon várják a magyarországi közönséggel való találkozást. Izgalmas és változatos Doom/Death Metal zenéjük biztosan értő fülekre fog találni, addig is jövő nyári programként nyugodt szívvel ajánljuk bárkinek a következő GOTHOOM Open Air Festet! 


DIM VISION
Death Metal (HU) – BÚCSÚKONCERT!!!

 Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Dim Vision nevű zenekar Debrecenben... A történet sajnos már a Fesztivál másnapján így fog kezdődni, hiszen a bandának ez a szereplés lesz a hattyúdala ezen név alatt. Az utóbbi években inkább csak alapjáraton üzemelő banda november 9-én elbúcsúzik a közönségtől, így mit is mondhatnánk, minthogy kötelező megvárni a bulijukat mindenkinek, aki látni szeretné őket utoljára! Dalok a zenekar minden korszakából, régebbi tagok felbukkanása és egy utolsó közös ünneplés... Minden jót kívánunk Nekik a jövőben!


DROW
Death Metal/Sludge (HU) - Ex-MORTEM tagok új brutál bandája!

 És ha már egyszer volt, hol nem volt, akkor volt nem is olyan régen egy nagyon jó nyírbátori zenekar,mely a Mortem névre hallgatott és adott rengeteg jó koncertet többek között Debrecenben is. A Mortem név már a múlté, de a szellemisége tovább él egy új csapatban, és néhány régebbi tag is kapcsolódási pont a pár éves múlttal rendelkező Drow zenekar által, mely súlyos, mocskos Sludge/Death Metalt fog az arcokba tolni, remélhetően hasonló sikerrel, mint anno a Mortem tette azt!

 
ART OF MASSACRE
Brutal Death Metal/Grindcore (HU) - Először Debrecenben!

 

A zenei mészárlás szó szerint kezdetét veszi majd a buli elején, hiszen a budapesti Art Of Massacre kezdi a zajongást, akik, bár jó pár éve pusztítják már a jó ízlést Death Metal/Grindcore zenéjükkel, valamiért még sosem játszottak Debrecenben. Ezt sürgősen orvosolandó, egy jóféle keresztmetszetet adnak majd a srácok a zenekar múltjából és jelenéből, azaz mint minden esetben, érdemes lesz most is korán érkezni!

 

Ez lesz tehát a 2013-as Full Of Anger Fesztivál felhozatala, súlyos és brutális zenékben ezúttal sem lesz hiány, kora estétől hajnalig zajlik majd a kegyetlen aprítás a Kaptár Music Club falai között. A jegyek már kaphatóak, ajándék ROCKINFORM Magazinokkal karöltve, bővebb információkat lásd alul! És ha valakinek a mostani Fesztivál sem lenne elég durva táplálék, azt is eláruljuk elöljáróban, hogy 2014. március 8-án máris újabb Full Of Anger Fesztivál készül egy, már sokak által nagyon várt visszatérő magyar zenekarral és több külföldi névvel is! Sokáig éljen a jó öreg Underground:)!

* * *

INFOBOX:

V. FULL OF ANGER DEATH/BLACK METAL FESZTIVÁL
Debrecen, Kaptár Music Club (Domb u. 1.), 2013. november 9.
Kapunyitás: 17:00, Kezdés: 17:30

 

Jegyár elővételben: 1000 HUF
Helyszínen: 1250 HUF

Jegyek elővételben kaphatóak a Rock-Ness Hanglemezboltban (Debrecen, Vár u. 10.c. Alagsor).


Az elővételes jegyekhez választható ajándék jár: a ROCKINFORM Magazin 25 havi számaiból lehet ajándékot választani, mindegyik számhoz CD MELLÉKLET is tartozik! Ez az ajánlat az Internetes rendelésekre nem vonatkozik!

További infó és jegyrendelés: angerseed@gmail.com
A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!

A Fesztivál eseményoldala: https://www.facebook.com/events/176896659162450/?fref=ts

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.