Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 1 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Hegy 2011: Júniusi Hegy’ praktikák

hozzáadva: 2011-06-22 23:42:13 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


Tokajba le, környékre fel! Hasznos tanácsok a Hegy közeledtével...


Hó végéig használd ki a diákod!
*******************************
A sulinak végre vége, de a diákigazolványod most hasznos igazán:
június 30-ig még vehetsz vele diákbérletet a Hegy’re. Így a legütősebb koncertek és a legpörgősebb bulik mellé simán belefér mindig még egy fröccs, meghívhatod lángosra a csini szöszit, aki melletted sátrazik, és a kényelmes hazaútra is van tippünk. A MÁV is kedvezményt nyújt és segítünk a szálláskeresésben is.

Idén először diákjeggyel és diákbérlettel is jöhettek a Hegy’re, amit június végéig még megválthattok. Magyarországi iskolák nappali tagozatos diákjaiként így az eddigieknél is jobban jártok a Hegyaljával, hiszen a Slayer, a Mastodon, a Guano Apes, a Parkway Drive, az Airbourne, a Kosheen, a Scooter, a Heaven Shall Burn, a Ladytron és a többi külföldi produkciók mellett a legjobb magyar bandák fellépéseit mindössze egy nagykoncert áráért bulizhatjátok végig a négy nap alatt.


Mobil jegyrendelés
*******************
A bérletet 13.500 forintért megvehetitek mobilon, pár kattintással a neten is, és a jergyirodákban, akár üdülési csekkel is. A hozzátok legközelebb eső jegyárusító helyet könnyedén megkereshetitek a fesztivál honlapján.

Féláron a MÁVval
*****************
Diákkal vagy anélkül: féláron jöhettek a fesztiválra vonattal, hiszen a MÁV idén is 50%-os kedvezményt ad az útra, olvassátok el a részleteket a Hegy honlapján! Ha nem akartok a csomagokkal a vasútállomásig menni, otthon felvesz, és egyenesen a Hegy’re hoz benneteket a Hegy’busz, 5000 forintért. A buszt telefonon rendelhetitek meg, itt megtaláltok minden tudnivalót.

Szállások
**********
Ha nem akartok sátrazni a Hegy’en, vagy ha 11 év után idén körülnéznétek egy kicsit a környéken is, meglepődtök, milyen sok helyen várnak titeket kényelmes szállással, finom ételekkel, jó borokkal, és hatalmas vendégszeretettel. Szabad szállásokért a Hegyalja településein, például Tarcalon, Tiszaladányban, Taktabájon, nézzetek körül. Érdemes bejárnotok a Rakamaz és Tokaj melletti falvakat, hiszen például Bodrogkeresztúron is nagyon finom a bor, Erdőbényén pedig a megszállott fotósok találnak bőven kattintgatni valót. A környező településekről Hegy’taxival gyorsan és jó áron eljutsz a fesztiválra, érdemes tehát átnézned a szálláslehetőségeket.

Alig egy hónap, és HEGYALJA!!!

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.