Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 0 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

CAMPUSFESZT2011 - alapinformációk

hozzáadva: 2011-05-15 21:26:33 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


2011. július 20-24. / Debrecen - Nagyerdő
**********************************************

 Online jegyvásárlás kedvezménnyel
==============================

A Campus Fesztivál és az OTP Nyrt. együttműködésének keretében a bank ügyfelei 15%-os online kedvezménnyel vásárolhatnak napijegyet és hetijegyet a rendezvényre!


Jegyet kedvezményesen!
=====================
Napijegy 0. nap (szerda)               2500 Ft
Napijegy - csütörtök/péntek/szombat - elővételben 4500 Ft
Napijegy - csütörtök/péntek/szombat - helyszínen  4900 Ft
   
 
Bérlet (július 8-ig)            11.500 Ft
Bérlet (július 9-től)           12.500 Ft
Bérlet a DE hallgatóinak (június 24-ig)   7500 Ft
 
Üdülési csekkel és kultúra utalvánnyal a Lovarda Sörözőben (4028 Debrecen, Kassai út 26.), illetve a helyszínen lehet jegyet vásárolni.

A Campus Fesztiválra jegyek kaphatók a Ticket Express (TEX) partnereinél is: www.tex.hu
A Ticket Express (TEX) országos jegyterjesztő hálózat rendszerén keresztül, regisztrációt követően lehet online módon Campus Fesztivál jegyeket vásárolni.színpadok:
========
Pepsi Nagyszínpad
OTP Pop-Rock Aréna
T-Mobile Terasz
Víztorony Pódium
Debrecen Színpad
Lovarda - Nulladik Nap
Dub Székházprogramajánló azaz szemezgetés a kínálatból...
=====================================

Debrecen Színpad
csütörtök:
14 : 00        Baby On The Woods (Kelet Underground tehetségkutató különdíjasa)
14 : 50        Fact & Fiction (Kelet Underground tehetségkutató különdíjasa)
15 : 40        Morningkill (Kelet Underground tehetségkutató győztese)


* * *

Lovarda - Nulladik Nap
szerda:
18 : 00        Apey And The Pea
18 : 45        Hope The Last
19 : 45        Aetrigan
20 : 50        Insane
22 : 10        Subscribe
23 : 40        Leander


* * *

Csík zenekar: Campus Világszám!
Pepsi Nagyszínpad - július 21., 20.00

A Campus Fesztiválra is egy nagyszerű programmal érkeznek, méghozzá két népszerű zenész társaságában: Presser Gáborral és Lovasi Andrással biztos, hogy egy felejthetetlen Csík koncertet láthatunk,hallhatunk!


* * *

Dumafesztivál idén is!

Kőhalmi Zoltán, Bruti, Kiss Ádám, Mogács Dániel, Beliczai Balázs, és csak a Campus miatt szakítja félbe nyári pihenését Hadházi László! Igazi fesztivál-poéngyártás július 21-től!


* * *

A nagy mesélő is fesztiválozik!

Az ország mesélője és népdalénekese, a Magyar Örökség-díj és a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt birtokosa, olyan saját gyűjtésű történetekkel áll a publikum elé, melyek méltóképpen őrzik a néphagyományainkat. Sajátos előadásmódja mosolyt csal az orcákra.

Víztorony Pódium- július 21., 17.00


* * *

Punk, népzene, pálinka- Bohemian Betyars

A Bohemian Betyars zenekar 2009 hajnalán alakult. Az énekes (Szűcs Levente), és a villanygitáros (Mihályfi Máté) egy borozással, és pálházi lófingató pálinkázással eltöltött este után, az árokparton muzsikálva kitalálták, hogy együtt fognak zenélni. Miskolc fattyai közül toboroztak még egy hegedűst (Palágyi Máté), egy szaxofonost (Czégé Balázs), egy bőgőst (Fehér Gábor), és egy dobost (Fellegi Kristóf). A hegedűs, és a bőgős népzenei/néptáncos múltját összekeverték a többi tag rockos, natív vonalával, beleöntötték egy nagy kondérba, majd megfűszerezték a punk, a ska, és a cigány/balkáni népzene elemeivel. Két órás közepes lángon való főzés után kész is lett a hamisíthatatlan gulyásleves, ami köztudottan kétszer csíp.

A név kiválasztása nehéz feladat volt, hiszen tükröznie kellett a zenekar irányvonalát. Több név is felmerült (Bukake Party, Manouch Cuci, Super Taranta, Panel Palinka), de a végső voksot a Bohemian Betyars mellett tették le, utalva ezzel a bohém, művész életmódra, és a magyar hagyományokra.

Koncertjeiken saját számok mellett Gogol Bordello feldolgozásokat is játszanak, de megszólalnak Goran Bregović, és a Kistehén Tánczenekar klasszikusai is.

T-Mobile Terasz - július 23., 17.00


* * *

helyszín:
=======

A fesztivál helyszíne Debrecen egyik legkedveltebb övezetében fekszik a város északi részén. Népszerű környék a fürdőzők, a szórakozni vágyók és a friss levegőre áhítozók körében.

A Nagyerdei Stadion régebben számos sportesemény, koncert és salakmotorverseny helyszíne volt, ma pedig a Virágkarneválok központi színtere. Megesett, hogy 25-30.000 ember szurkolt itt a DVSC-nek vagy a magyar labdarúgó válogatottnak. 2011 júliusában a Campus Fesztivál központi eseményei zajlanak majd itt.

A stadion mellett helyezkedik el a híres debreceni Víztorony, amely általában elzárt terület még a debreceniek előtt is, a fesztivál ideje alatt viszont programok zajlanak majd itt is. Felső gyűrűjéről lenézve láthatjuk a messze elterülő város határait, illetve a fesztivál és környékének létesítményeit.

A stadion északi kapujától 100 méterre található régi nagyerdei kemping évtizedekig szolgálta a sátras, lakókocsis nyaralást kedvelőket. Idén nyáron a fesztiválozók foglalhatják el az árnyas területet. A sátrazást nem kedvelő fesztivál-látogatók hihetetlenül kedvező körülményeket tapasztalhatnak majd; a rendezvény területétől néhány száz méterre, gyalogosan is csupán pár percre több ezernyi színvonalas kollégiumi férőhely, illetve szállodai szoba is található. A honlap "Szállás" rovatában további információval szolgálunk mindezen lehetőségekről.

Sok fesztiválon gondot jelent, hogy az ébredéstől a délutáni és esti programokig mivel töltsük az időt. Ez Debrecenben nem lehet probléma. A Fesztivál Kempingtől 5 percre található a Nagyerdei Strandfürdő, illetve a fedett Aquaticum Élményfürdő. De 10 perc alatt villamossal könnyen megközelíthető Debrecen belvárosa, a Déri Múzeum, a MODEM, a Nagytemplom és Debrecen főtere is.

Aki a környéken szeretne további programokat, annak feltétlenül ajánljuk a Nagyeredei Kultúrpark (Állatkert és Vidámpark) által kínált lehetőségeket, valamint Csónakázó-tó élményeit. Debrecen városa egyébként a Campus Fesztiválon a rendezvény programjai mellett is különleges élményt kínál.utazás:
======

Közúti közlekedés
A megye közúton a 4, 33, 35, 42, 47-es fő közlekedési utakon érhető el, illetve az M3-as autópályán is. Közúti határátkelők Románia felé Ártándon és Nyírábrányban találhatók.

Vasúti közlekedés
Hajdú-Bihar megye vasúton a 100-as Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony fővonalon érhető el. Debrecen vasúti hálózattal az egyik legjobban ellátott csomópont az országban, a fő- és mellékvonalak hálózata a megye területét jól lefedik. A megyeszékhelyet nyolc vasútvonal köti össze a megye településeivel, amelyek közül öt egyben a szomszédos országok elérhetőségét is biztosítja. A MÁV a fővonalakon IC, ICR, gyors-, sebes- és személyvonatokat közlekedtet, a mellékvonalakon IP, sebes- és személyvonatok közlekednek. A nemzetközi törzshálózati fővonal a 101. számú vonal, amely Püspökladány-Biharkeresztes országhatár vonalon közlekedik. A megye két nemzetközi vasúti határállomása Biharkeresztes és Nyírábrány. Mindkét határátkelőn vámkezelési és egyéb szállítmányozási tevékenység lehetséges.

Légi közlekedés
A debreceni repülőtér működése fontos katalizátorként hat Debrecen és a megye fejlődésére, az igényes turizmus, valamint a régió gyógy- és idegenforgalmának növekedésére. A fesztivál a nemzetközi repülőtér miatt légi úton is könnyen megközelíthető.További információk:
================
www.campusfesztival.hu

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.