Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 0 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Döntősök: KUTTYA / SUNNY LEON

hozzáadva: 2011-03-22 23:08:32 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


Következzen az első két II. Kelet Underground Tehetségkutató döntős fellépővel készített interjú...


Kuttya
fúziós folk rock / Debrecen
www.myspace.com/kuttya

Az Interneten fedezte fel a debreceni fúziós folk rock banda a lehetőséget, és megragadva alkalmat a balmazújvárosi elődöntőben egybehangzó zsűri döntés alapján kerültek be a II. Kelet Underground Tehetségkutató döntőjébe. Fábry András, a zenekar basszusgitárosa mesél nekünk az együttes körüli energiákról…

  

Zenekari jellemzés, eddigi eredmények:

A Kuttya zenekar története eddigi legösszepróbáltabb, legkiforrottabb formájában van, ami az előadásmód minőségében és a számírás tempójában is tetten érhető.

Eddigi fellépéseink közül kiemelnénk a közös koncerteket a remek Barbaro és a belgiumi Humble Grumble zenekarokkal, valamint szereplésünket a pécsi Folk&Roll, a szolnoki Örökség Etnozenei- és a Campus Fesztiválonkon.

 

Aktualitások:

Jelen formációval egyelőre sajnos nincsen felvételünk, de ezt a hiányt mielőbb igyekszünk pótolni.


Koncert, fesztivál lehetőségek:

Következő fellépésünk - ami számunkra nagyon komoly örömöt és nem kevés izgalmat jelent - a március 26-i budapesti A38 hajós koncert lesz a görög Darnakes és az általunk rendkívül nagyra értékelt Napra zenekar társaságában.


Tervek, célok:

A zenekar most érzi reálisan magában a lehetőséget és az erőt a jelenlegi ismertségén túllépni, nyitni a régión túl is. Szakmai és a közönség részéről történő pozitív visszajelzések növekvő száma is ebbe az irányba visz minket. Remélhetőleg egyre több emberhez tudjuk eljuttatni zenénket, és ezáltal gondolatainkat, amihez jelenleg a megfelelő csatornákat keressük mindenféle koncertes, élő és sugárzott formában. A zenekar továbbá készen van egy teljes albumnyi anyaggal, amit a lehető leghamarabb szeretnénk rögzíteni.


*************

Sunny Leon
grunge rock / Debrecen

www.myspace.com/sunnyleonrock

 

A debreceni grunge rock együttes basszusgitárosa, Fábry András - aki a Kuttyában is játszik - adta a tippet a többieknek, hogy a tehetségkutatóra jelentkezzenek. A BAKI Klubos elődöntőn sikeresen vették az akadályokat, így újra megmutathatnak dalaikból párat a nagyközönség előtt. A Sunny Leon egyéni ízéről, és lehetőségeiről taglalja Ujj Roland énekes-gitáros…

 

Zenekari jellemzés, eddigi eredmények:

A zenekar rocknrollból, bluesból, jazzből gyökerező rockzene, a hardcore energiájával, talán azt is lehetne mondani, hogy kicsit stoner rockos. A törekvésünk: egyedi hangulatot teremteni a zenénkkel, még annak árán is, hogy csak minket érdekel, amit csinálunk. Három lemezt rögzítettünk eddig, amelyek minősége egyenes arányban áll a ráfordított pénzösszeggel, tehát nem sokat lehet tőlük várni a szűkös anyagi lehetőségeink miatt. 100 000 Ft-nál többet sosem tudtunk rá áldozni, meg is lett az eredménye (sajnos)!

Nagyobb fellépések sem voltak, sajnos, még a helyi koncertszervezők sem foglalkoztak velünk, csak kizárólag kis klubokban játszottunk, fesztiválokról meg már álmodni sem merünk. Van egy pár ember, aki szerint többre hivatott ez a zenekar, és ők eljárnak koncertjeinkre és ismerik a lemezeinket is. Az ő érdeklődésük mindenképpen elismerés.

Történt velünk a dalszerzésen kívül más jó dolog is: mégpedig az Isten Háta Mögött és az Óriás zenekar megismerte a zenekart és felkért minket, hogy legyünk a vendégük a debreceni fellépéseik alkalmával. Mivel jelenleg a két legjobb magyar zenekarnak tartjuk őket, ezért az ő megkeresésük és bíztatásuk kétségtelenül elismerésnek számít. Végül, de nem utolsó sorban a tehetségkutatón való részvétel és továbbjutást szintén elismerésként értékeljük.

Aktualitások:

Írjuk a 4. lemezre szánt dalokat, Fábry Bandi érkezésével kreatívabbak vagyunk mint valaha. Közel 20 dalból fogjuk kiválasztani a lemezre szántakat, de lehet, hogy mindet felvesszük (pénz függvénye).

 

Koncert, fesztivál lehetőségek:

Egy Mezőtúri buli van kilátásban a debreceni Amundsennel. Fesztiválok: eddig még a Campusra sem fértünk be, nemhogy az ország más fesztiváljaira.

 

Tervek, célok:

Mit szeretnénk elérni a zenénkkel? Már elértük, egyéni világot építettünk fel, ami lehetőséget ad arra, hogy kiszakadjunk a szürke hétköznapokból, olyan mintha a saját mesefilmed főszereplője lennél. Szeretnénk továbbra is dalokat írni, lemezeket felvenni, szeretni egymást, elfogadni a másikat úgy, ahogy van, továbbra is. Amúgy szeretnénk egyszer a Red Hot Chili Peppers és a Queens Of The Stone Age előtt játszani.


Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.