Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 0 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

INTERJÚ>WAIT FOR A M.: Új tervek...

hozzáadva: 2011-01-31 23:41:22 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


Új tervek, új frontemberrel
 

Újabb tagcserén átesett nyíregyházi metal banda gitárosa, Rezsőfi Zoltán mesél legújabb felvételükről, koncertjeikről és nagylemez tervükről…


- Legutoljára a Kelet Underground Tehetségkutató elődöntőjén láttalak benneteket még tavaly évvégén. Voltatok azóta hasonló megmozduláson?
Tehetségkutatós szereplésünk tavaly a Kelet Underground és az A38-as Borsodi Tehetségkutató után háttérbe szorult, önálló koncertek megvalósítása lett az új cél az új felállással.

 

- Merre jártatok az elmúlt egy évben?

Éppen most zárunk egy miniturnét a gyulai Over Promises zenekarral, amely hat állomást jelentett Kelet-Magyarországon. Játszottunk a Subscribe-al, a Blind Myself-el, a The Idoru-val is, voltunk Egerben, Debrecenben, Mezőtúron... Mindegyik várost megimádtuk, nagyon remek bulik voltak. A korábban tapasztalt háztartásbeli pénzügyi problémák mintha enyhülni kezdtek volna, többen jönnek, többet fogyasztanak, ez a zenekarnak és az adott klubnak is nagyobb távlatokat nyit.

 

- Melyik a legemlékezetesebb koncertetek ebből az időszakból?

Kiemelten jó bulinak jött le a debreceni november 5-én. Bár nem itt voltak a legtöbben, de a debreceni közönség kiválóságot nyújtott aznap esteJ December 10-én ismétlünk a Perényi1-ben 4 zenekar társaságában (mondhatjuk egy kisebb minifesztiválnak...): HopeToBelieve, Idea Implant, Hanoi Past Come Present.

 

- Milyen változások történtek a  zenekarban és a zenétekben?

Új felállással folytattuk nyártól a zenekart, Kovács Gábor frontemberrel. Az ok egy új irány megtalálása volt, amit csak most lesz időnk elkezdeni megvalósítani. Az eddigi számokat nagyban meghatározó gitárok még nagyobb hangsúlyt kapnak, de ez nem azt jelenti, hogy még jobban széttördelnék a ritmikát vagy 200 bmp-es 32-es lefutásokat fogunk kezelni, pont ellenkezőleg, egy mocskosabb sounddal egy kicsit könnyebb szerkezetű, de húzósabb számokat írunk most. Ez részben az ősszel elkészült The Golden Age Of Self-Deluding EP-n is hallatszik már, de igazán a nagylemezünkön lesz érzékelhető a változás, amit 2012-re tervezünk, mivel nem tartjuk helyesnek elsietni a dolgot.

 

- Mi jellemezni az anyagot?

Az EP két számos lett, az egyiket Szegedi Zoli, a másikat én írtam, hangulatilag átmenetet tükröz az azt megelőző Vicious Circle Single és a most készülő számaink között. Nagyobb szerepet kaptak például olyan lassabb, egy gitáros, egyenes, harmónikus részek, ahol a dob vagy pumpál, vagy nagyon szanaszét tör. Azok a megoldásokat keressük, amit fájdalmas, gyomorból érkező ordításokkal tudunk kiegészíteni, és minden perce lényegi a számnak. A szövegek azokról az emberekről szólnak, akik képtelen őszinték lenni magukkal szemben, és folyamatosan álarcot hordanak, mindegy hogy kivel, mikor, hol, de már nem képesek az őszinteségre. Nekik a képzeletük helyet cserélt a realitással. Nagyon sok ilyen emberrel találkozunk nap mint nap.


- Milyen terveitek vannak a jövő évre nézve?

A nagyalbumig biztos befigyel még 1-2 single, minden hallható majd a myspace-ünkön, a youtube-on és facebook profilunkon. Úgyhogy most megy a számírás, a sterilizáció ezerrel, tavasszal pedig egy színvonalas országos turnét tervezünk más zenekarokkal karöltve. Dátumokat kövessétek a myspacen.

www.myspace.com/waitforamistake

készítette:  Papp "mysy" Mihály
készült: 2010. december

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.