Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 1 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

ZUMBEISPIEL:2010esHegynyitóbandája

hozzáadva: 2010-08-18 00:04:32 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


Interjú>

A Kelet Underground Tehetségkutató döntõjén különdíjként Hegyalja Fesztivál fellépést nyert Kispálos és Quimbys hatásokkal megspékelt nyírségi formáció tagjait kérdezgettem a nyári és az õszi tervekrõl, illetve a Hegyalján szerzett tapasztalatokról…


- Milyen koncertjeitek voltak a márciusi Kelet Underground Tehetségkutató döntõ óta?

Medve: Több klubkoncertünk is volt Nyíregyházán tavasszal, így többek között felléptünk az Óperentziával, a Hopikával, a Fire-rel és a Backstage Live Tehetségkutató döntõje után rendezett mini fesztiválon a ZUP-pal és a Jurijjal. Ezeknek lesz folytatása is, hiszen több helyszínre is hívtak már vissza minket az õszi szezonra.

- Több tehetségkutatón is részt vettetek már. Szerintetek van az ilyen jellegû rendezvényeknek valós elõrelépést segítõ hatása?

Galló István: Igen, a zenekar története során több tehetségkutatón is megjelentünk kisebb - nagyobb sikerrel. Véleményem szerint az olyan zenekarok számára, akik még csak nagyrészt a próbaterem küszöbén toporzékolnak, vagy koncertezgetnek, de csak a baráti tíz elõtt, mindenképpen nagyon hasznos, hiszen lehetõséget ad egy ilyen tehetségkutatón más emberek elõtti bemutatkozásra, a tapasztaltabb zenésztársak õszinte véleményének meghallgatására. Nem beszélve az értékes nyereményekrõl, melyek között általában befigyel egy stúdiófelvétel, vagy akár egy fesztivál fellépés, ami igencsak komoly hátszél egy amatõr zenekar számára. Mi is így tettünk szert pár -számunkra jelentõs- fellépésre.

- Nemrég játszottatok a Hegyalja Fesztiválon. Milyennek érzitek a koncertet?

Galló István: Maga a fellépés a zenekarnak csakis elõrelépésnek tekinthetõ, hiszen a Hegyalja Fesztiválon ilyen rangú és nagyságú színpadon még nem játszottunk. (Pepsi színpad - a szerk.) Nem kis örömöt okozott ez nekünk, és az idõpont is vicces volt, hiszen elmondhatjuk, hogy a miénk volt az elsõ koncert a 2010-es Hegyalján, ami persze némi hátránnyal is szolgált közönség szempontjából. A koncert eléggé kapkodós volt, hiszen az idõjárás okozta sarat a fellépésünk elõtt húsz perccel még rendezgették (kavics, szivattyú stb..), így volt némi csúszás. A fülledt idõ és a folyamatosan szembe sütõ nap ellenére, összességében jól éreztük magunkat.

- A nyaratok milyen rendezvények részvételével telt és fog még telni?

Galló István: A nyár két legjelentõsebb fellépését a Hegyalja és az AzFeszt jelenti számunkra. Az AzFeszt-en augusztus 20-án kerülünk a közönség elé.

- Még tavasszal nyilatkoztátok, hogy egyik fõ célotok egy jó minõségû felvétel, amit játszanak a rádiók. Körvonalazódik-e már ez az elképzelés?

Galló István: Ha minden jól megy még a nyáron, de legkésõbb õsszel rögzítünk hat, vagy akár hét számot is. Sajnos ezen a területén a zenélésnek csakis a pénz szab határt.

Papp Mihály

www.facebook.com/zumbeispiel
www.myspace.com/zumbeispielband

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.