Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 0 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

15 éves szülinapi Azfeszt Party

hozzáadva: 2019-09-15 11:32:01 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


Emlékeztek még a nyírbátori Azfesztre? Elég jó bulik voltak akkoriban. Szeretnétek újra átélni?  Szeptember 20-án lesz rá lehetőség, mivel a szervezők egy estére megkísérlik ismét feleleveníteni mindezt. Ráadásul a rendezvény ingyenes és félárú strandbelépőt is be tudtok szerezni. Gyertek, nincs min gondolkodni, érdemes lesz kicsit nosztalgiázni...


Az FB esemény:
https://www.facebook.com/events/387682038605495/

"A Nyírbátor Jövőéjéért Egyesület kezdeményezésére és Nyírbátor Város Önkormányzatának támogatásával az ingyenes Városi EXPO keretein belül egy estére megkíséreljük feleleveníteni mindazt, amit az idén 15 éve útjára indított Azfeszt Zenei Fesztivál jelentett Nyírbátornak.

Menetrend:
17:00 Kerekasztal beszélgetés: Amatőr Zenekarok Fesztiváljából - Azfeszt Thermal RockNRoll / 2004-2010
18:30 Apey Akusztik
20:00 Fish!
21:40 Rage Against The Machine Tribute by SUBSCRIBE
23:00 Afterparty

Fellépők:
Rage Against The Machine Tribute by SUBSCRIBE
A második fesztiváltól kezdve mindig csúcspontot jelentett a RATM tribute fellépése. Kevesen bírták ki ösztönös ugrálás nélkül a Subscribe zenekar zenészeiből verbuválódott tribute csapat koncertjeit. Nem lesz ez másként most sem!

Fish!
100% hardpop: nők, ital, műbalhé, popos dallamok, punkrock, korszerűtlen rapmetál, indiediszkó, saskabaré és mindezek ellenállhatatlan ötvözete.

Apey Akusztik
“Áron ‘Apey’ Andris neve valószínűleg kevesek számára cseng ismeretlenül. Azt követően, hogy 2007-ben megnyerte Kelly Hits The Blue Sky nevű zenekarával az Azfeszt tehetségkutatóját olyan zenekarokat vitt sikerre frontemberként mint az idén 10 éves Apey & The Pea, a Neck Sprain, vagy a Trillion. 2010 óta megjelentetett 3 nagylemezt szóló előadóként is, és az utóbbi években már Európa színpadjai sem ismeretlenek számára.

Helyszín:
A rendezvény helyszíne ugyan nem a korábban megszokott Sárkány Wellness és Gyógyfürdő Nyírbátor, hanem az éppen funkciót váltó régi 2-es számú általános iskola udvara, azonban a „Thermal Rock’N’Roll” szlogenhez szeretnénk hűek maradni, így minden résztvevő kap a helyszínen egy karszalagot, amivel másnap délig történő beváltás esetén 50% kedvezménnyel látogathatja a fürdőt. Lazulásra felkészülni!

Ajánljuk figyelmetekbe a Városi EXPO többi programját is! Részletes információkat a 4 napos eseményről itt találtok: https://facebook.com/events/503717573697734/ "

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.