Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 0 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Két emelet között a Brain Drain

hozzáadva: 2017-08-08 10:44:39 hozzáadta: Studenak

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)

 

A karcagi Brain Drain zenekar új dalt hozott ki, ám ezúttal teljesen szokatlan módon egy feldolgozásról van szó. A „Két emelet között” c. dal eredetileg a JetA zenekarban éneklő Sebők Anikó hangjával felvett pop-rock szerzemény, azonban az énekesnő 2005.július 21-én tragikus hirtelenséggel a zenekar első fellépése előtt elhunyt és már nem élhette meg, hogy a dal hivatalos formában napvilágot lásson, habár végül kijött később. Törőcsik István és Nagy Péter régről ismerve a dalt úgy döntött, hogy tiszteletüket a legjobban úgy róhatják le műfajtól függetlenül, ha segítenek azt az álmot tovább vinni, amelyet Anikó saját útjaként álmodott meg az élőzene világában, miután többre vágyott, mint a C~est La Vie féle popformáció és szóló karrierbe kezdett. Ennek eredményeképpen ez a dal Anikó halálának 12. évfordulójára készült el, a dalban pedig felhasználták Anikó eredeti éneksávjait is, így mintegy duettként jelent meg újra.

A Brain Drain egyébként már dolgozik soron következő lemezén, ami jövő nyárra érkezik és tartogatni fog bőven meglepetést, hiszen egyáltalán nem a tőlük megszokott hangvételű dalok várhatóak. A zord hangvételű „Madárijesztő” szerzemény egyfajta megtisztulást jelentett az elmúlt időszakkal kapcsolatban, a februárban kijött „Jégbe fagyva” dal pedig már jóval populárisabb irányt vett, jelezve a dimenzióváltás várhatóságát. Augusztus 11-én Szolnokon játszik unplugged műsort, majd Szerbia irányába veszi az irányt és többek között Bácskatopolya, Zenta, Magyarkanizsa és Szabadka lesz a cél.

A dal az alábbi linken tekinthető meg:

youtu.be/4VwLrgw_6qk

Hozzászólások   


             Támogatók:        Facebook csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.