Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 3 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek:











































 
Hangerilla
Vissza...


Zenekar információk


Székhely: Tokaj

Tagok:
  • Sipos Tamás
    ének
  • Greskó Ádám
    gitár
  • Fûzfõi Sándor
    basszusgitár
  • Pákh Tamás
    dob

Főbb stílusirányzatok:
  • metal


Elérhetőségek:

Boltsek Andrea elérhetőségei:
  Mobil: 20 618 6724
  E-mail: musicbox1992@gmail.com
  Honlap cím: www.hangerilla.hu

 
Biográfia

 

Hangerilla   NÉV: Ez a név talán sokat elmond az együttesrõl, ha komolyabban a jelentése után nézünk. Egyszerû szójáték.    „Hang”, mert élõzenés hangszeres formáció, „Hangeri”, mert magyarországi zenekart takar és fõként magyar nyelvûek a szövegeink, „Gerilla”, mert saját módján lázadó, alkalmanként támadó, majd underground körökben megbúvó zajkeltésre alkalmas fegyverekkel ellátott csapat.
Klasszikus 4 hangszeres felállás, (dob, basszusgitár, gitár, ének), amit 4 barát alkot, akik talán nem is lennének barátok, ha nem hozza õket össze a zene.   TAGOK: A hangfegyvereket kezelõ rémes négyes: Sípos Tamás (Sipi)– Ének,effectek Greskó Ádám (GÁ)– Gitár,Vokál Fûzfõi Sándor(Füszi) – Basszusgitár Pákh Tamás – Dobok   STÍLUS: Hogy milyen a stílusunk? Amit takar fõleg magyar nyelvû underground, rap, rock, funk, metal, punk, pop meg a fene tudja, milyen stílusokat ötvözõ együttes.
Modern metál, hip-hop alapok, olykor effektezett ének, szókimondó és többnyire ironikus szövegek, illetve egyénenkénti sajátos stílus fûszerezéssel beépítve.   ELÕZMÉNYEK: Gá és Sipi még 99 környékén a Who Carez nevû formációban zenélgetek. Füszinek volt egy Inside nevû zenekara, ja és „ált. sulis” korában klasszikusgitározott. Gá, Füszi és Sipi együtt alapították az egész sokáig mûködõ Stinkyfish co. zenekart. Ádám játszott az ismert Inferno Metalcore System zenekarban. Pákh Tomi és Sipi együtt mûködtek egy baráti öröm zenekarban, aminek Tokaji Hot(e)L volt a neve. Különösebb zenei elõképzettséggel senki nem rendelkezik, talán csak Füszi. A többiek autodidakta módon tanulgatnak hangszereiken. Szóval régi-régi történet….   ÁLLOMÁSOK ÉS SIKEREK: 2008. év végére sikerült felvennünk az elsõ demo anyagunkat, ami 5 számot tartalmaz. Ezzel a promóciós lemezzel indult a zenekar igazi koncertezõs és tehetségkutatós idõszaka. Elsõ fellépésünk alkalmával volt szerencsénk bemutatkozni, hazai szinten elismert zenekarok (Subscribe,Road) elõtt Tokajban. És persze ami legfontosabb, a NAGYKÖZÖNSÉG elõtt. Sikeresen nyitottunk és ezen felbuzdulva további koncerteket kezdünk el szervezni klubokba (Factory Arena-SkaFunderz, Miskolc Galéria-Bront, stb.), és persze bárhova, ahol lehetõséget biztosítottak számunkra. Minden egyes koncert új kapukat nyitott elõttünk. A nézõközönség („rajongótábor”) gyarapodása és pozitív véleménye egyre nagyobb lelkesedést váltott ki belõlünk, így tehát nem maradt más, mint az hogy irány a tehetségkutató. Két megmérettetésen vagyunk túl, amit szép eredményekkel zártunk.  Miskolc, Borsod Hangja „kell egy zenekar” ahol elõkelõ 2. helyen végeztünk. (értékes tárgynyereményekkel és persze ingyen stúdió idõvel). Továbbra sem pihentünk, mert egyre több fellépést kellet a noteszunkba felírni.   AMIRE A LEBÜSZKÉBBEK VAGYUNK: Következett a Tatabányai 2009-es Peron Music Országos tehetségkutató, ami már önmagában is szokatlanul értékes nyereményeivel felkeltette az érdeklõdésünket. Szokták mondani próba szerencse, hát tegyünk egy próbát. Töretlen lelelkesedésessel, szimplán önmagunkat adva a zsûri megjutalmazott minket az 1. hellyel és egy nagyon szuper különdíjjal (videó klip készítése, Mahasz által felajánlott mûsoros cd lemezek). Szakmai elismerés volt számunkra a díj. A zenekar élete a tehetségkutató után megváltozott természetesen pozitív irányba. Megismerkedtünk egy többmint manager-rel, név szerint Boltsek Andreával, aki nagyon fontos szerepet tölt be a zenekar életében, mert szorosan velünk összefogva egyengeti a zenekar további útját.

Feltöltött Demók
A böngésződ nem támogatja a flash funkciókat!
Diszkográfia


Demo2008

Tracklista:
 

Zenekar hírei

Nincs bejegyzett hír.

Zenekar koncertjei

Nincs bejegyzett koncert.
             Támogatók:



  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.