Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 0 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
CUBE
Vissza...


Zenekar információk


Székhely: Debrecen

Tagok:
 • Bai Ádám
  ének, basszusgitár
 • Hosszu Róbert
  vokál, gitár
 • Vigh László
  dob

Főbb stílusirányzatok:
 • rock


Elérhetőségek:

Nincs megadva kontakt személy!
 
Biográfia

"Senki sem különb a másiknál, mind egyek vagyunk" - vallja ezt a Cube zenekar legújabb, Better than someone című videoklipjében, és a júniusban megjelent, második kislemezén.

A debreceni csapat 2010-ben alakult, ám a köztudatba igazán a This is real című videójukkal és első profi kislemezükkel robbantak be 2013 tavaszán. A 2012-ben történt dobos csere utáni visszatérés olyan hangosra sikeredett, amit a srácok maguk sem gondoltak volna. A klip néhány hét alatt tízezres nagyságrendű megtekintést ért el, majd júniusban a Tankcsapda és a népszerű sörmárka közös előzenekar versenyén 395 jelentkezőből a TOP 5-ben végzett, aminek köszönhetően a srácok egy évnyi sörmennyiséggel lettek megajándékozva. Ugyanebben a hónapban egy ismert debreceni hírportál 50 év legjobb 50 debreceni zenéje közé választotta a This is real-t, és a helyi rádiók is rendszeresen játsszák azóta.
Az első klip és kislemez sikere után a Cube minden eddiginél nagyobb energiával vetette bele magát az új dalok írásába, majd a második kislemez munkálataiba. A Better címet viselő anyagról elsőként a Better than someone című dalra készült videoklip, ami 2014 májusában debütált.
A zenekar közben a koncertek terén is elért egy újabb mérföldkőhöz. Októbertől már nem csak a hazai közönség hallhatja élőben az új számokat, hiszen a srácok meghívást kaptak egy 4 állomásos lengyel turnéra. A közel 2000 km-es kiruccanás egy turné videó formájában is meg lesz örökítve, így a fontosabb részletekről az itthoni rajongók sem fognak lemaradni.
Ádámtól, Lacitól és Robitól nem áll messze a jótékonykodás sem. 2013 májusában olyan koncertet szerveztek és adtak, ahová belépő helyett plüss játékkal lehetett bejutni. A kezdeményezésnek köszönhetően közel 200 játékot tudtak adományozni árváknak és nehéz körülmények között élő gyerekeknek. Idén szeptemberben ismét hasonló céllal lépnek a színpadra, hisz nem titkolt szándékuk ezzel egyfajta hagyományt teremteni.

Arra a kérdésre pedig, hogy mit jelent számukra a zene, és mi vele a céljuk, íme a válasz: „A zene legyen őszinte, igényes, színes és energikus. Nem szabad korlátok közé szorítani, megtervezni, mert csak az lehet hiteles, ami ösztönből jön. A zene nem válhat eszközévé semmilyen eszmének, ami érdekekről szól és nem értékekről. Hisszük, hogy az embereknek megvan az igényük mindezekre és eljött az idő, hogy forduljon a kocka… ”


Feltöltött Demók
A böngésződ nem támogatja a flash funkciókat!
Diszkográfia


Better2014
Nincs tracklista ehhez az albumhoz!

   
  This is real2013

  Tracklista:
   

  Zenekar hírei

  Nincs bejegyzett hír.

  Zenekar koncertjei

  Nincs bejegyzett koncert.
               Támogatók:    Facebook oldal és csoport:

        Az utolsó rádióadás: 
               2016.12.29. 


  régi Kelet U. rádiómüsorok:
            Rendezvények: 
   

  Valid CSS!

  Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
  a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
  A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.