Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 1 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek:











































 
deviANT
Vissza...


Zenekar információk


Székhely: Békéscsaba

Tagok:
  • Bojti János
    ének
  • Incze László
    gitár
  • Pozojevich Máté
    basszusgitár
  • Pozojevich Miklós
    dob
  • Bojti Tamás
    gitár

Főbb stílusirányzatok:
  • hardcore
  • nu metal


Elérhetőségek:

Pozojevich Miklós elérhetőségei:
  Mobil: +36-30 462 5307
  Vezetékes: -
  Fax: -
  E-mail: info@deviantmusic.hu
  Honlap cím: www.deviantmusic.hu

 
Biográfia

A zenekar története a 2009-es év végén, egészen pontosan Decemberében kezdődött, de ezt megelőzendő sem voltak a jelenlegi tagok ismeretlenek egymás számára, ugyanis még a kezdetek kezdetén Pozojevich Miki, aki a dobos pozícióját tölti be, együtt tanult zenélni Incze Laci gitárossal. Ám az idő során mindketten más irányba indultak el zeneileg. Miki a Körösladányi Helldog csapatában gitározott (ahol nem mellesleg az énekes szerepét Jónás Jenő, a csapat mostani hangja töltötte be) majd ennek megszűnésével, a Helldog, mondhatni utódzenekarában, a Bloom együttesben folytatta zenei pályafutását. Eközben Incze Laci néhány erőtlen próbálkozástól eltekintve otthon fejlesztette tudását, és írta a témáit. Jóval a Bloom megszűnése után találkoztak újra, és ahogy ez lenni szokott, merült fel a zenekar alakítás gondolata. Igen ám, de ez ezen a vidéken, zenésztársak híján, nem könnyű feladat. Így esett, hogy Miki gitárról, dobra váltott, Laci gitározott, és bevették harmadik tagnak Pozojevich Mátét, aki amellett, hogy „régebbi” basszusgitáros-múltját elevenítette fel újból, Miki öccse is egyben

 

Úgy kezdték, mint mindenki más. Nagy elődök örökzöldjeit dolgozták fel, illetve adták elő, míg nem rájöttek, hogy értelmesebb dolog saját számok írásával kísérletezni. Közben a garázsból, a helyi művház színpadára tették át próbahelyüket, és egyre intenzívebben gyakoroltak. Talán a már eddig is rengeteg belefektetett munkának köszönhető, hogy kezdték komolyabban venni a zenélést, a zenecsinálást. Alig pár hónap alatt, és teljesen a nulláról indulva, számtalan feldolgozással, és ami a legfontosabb, négy komplett, kidolgozott saját számmal büszkélkedhettek.

 

Ekkortájt érezték, hogy eljött az idő bemutatni a tudásukat másoknak is, és nemsokára létrejött az ekkor már deviANT néven futó csapat első koncertje, ahol, mint vendégénekes segítette őket a sok éves zenészmúlttal rendelkező Jónás Jenő, aki a szintén Füzesgyarmati !SÚLY! zenekar megszűnése után, úgymond munka nélkül maradt. Olyannyira sikeresen zajlott le ez az előadás, hogy Jenő innentől a vendég énekesi titulust a frontember megnevezésre cserélte, és komplett számokká varázsolta a zenei alapokat. Időközben a csapat rendes zenekarrá kovácsolódott, és pár környékbeli koncert után nekiláttak elkészíteni bemutatkozó hanghordozójukat, melyet a Kecskeméti Origo Stúdióban rögzítettek, és a szegedi illetőségű Vári Gábor (Dystopia) kevert. December 17.-én jelent meg a csapat első, és egyben bemutatkozó kiadványa End Of Revolution címmel. Közben a csapat benevezett fennállásának első tehetségkutató versenyére is, melyen meglepetésre igen szép helyezést értek el.

 

Békési Rockzenekarok Találkozója és Versenye - 2. helyezett: Deviant (Füzesgyarmat)

A Darvasi Unity 2-2 koncert lehetőséget biztosít a Deviant és a Dreadful Peace zenekaroknak

A Rádió17 Rock’N Ride műsorában a Deviant és az Atonalic zenekar mutatkozhat be.

Az első 3 helyezett bemutatkozási lehetőséget kap az országos Rock – Metal Őrület valamelyik állomásán a Héjja Produkció zászlaja alatt.

Eközben az End Of (R)evolution című debütáló anyag, nagy meglepetésünkre igen szép karriert kezdett befutni, melynek következtében a koncert és fesztivállehetőségek is kezdtek megjelenni. A 2011-es évre egész szép kis turné alakult ki, amely számtalan kis koncert mellett magába foglalt olyan neves rendezvényeket is, mint pl. a Salgótarjáni Éter Fesztivál, a Hódmezővásárhelyi 6. Hódstock Fesztivál, vagy a csapatunk első külföldi koncertjét képező Zentai nyári Ifjúsági Játékok. Június 5-én a csapat leforgatta első videoklipjét, mely természetesen az első demo húzószámára, az End Of (R)evolution-re készült. A kisfilmet is meglehetősen jól fogadták. Alig több mint három hónap alatt több mint kétezer nézőt számlálhattak. 2011 Augusztus 18-án elérkezett az idő, amikor is a fiúk ismét birtokba vették a Kecskeméti Origo Stúdió épületét, és rögzítették a zenekar második kiadványának alapjait, amely öt számot tartalmaz majd, és jelenleg az Anger Control munkacímet viseli. Az új hanganyag a keveréséhez, és mastereléshez egy igazi profit választottak, aki nem más, mint a Denevér Stúdió vezéralakja Cserfalvi Töfi Zoltán, egyenesen Szolnokról. Időközben a zenekar igényei is megnőttek. Zeneileg szeretnének még többet nyújtani, és ennek következtében szükségesnek látták még egy gitáros részvételét. Hamar meg is találták Fekete Csaba személyében, akit a hozzáértők addig a Mors Silens tagjaként ismerhettek. Megújult erővel tart az immáron öttagúra bővült deviANT zenekar egy új év felé, ami reméljük valóra váltja a hozzá fűzött reményeket.

 

2011. december 5.-én elkészült a zenekar második EP-je, ANGER CONTROL címmel. A lemez felvétel ismét Cserny Kálmán "Bogi" gondozásában készült el, amit Cserfalvi Töfi kevert meg. Készült a lemezhez egy kisfilm is, amit alig pár hét alatt már több százan megnéztek.

 

A zenekar számára 2012-es év megpróbáltatásokkal teli volt. A csapatból kiszállt a Fekete Csaba, aki közel egy évig erősítette a csapatot kísérő gitáros fronton majd ezt követte később Incze László, alapítótag és gitáros kiszállása. A zenekar szerencsére nem esett kétségbe, de a 2012-es sajnos nem az ANGER CONTROL kislemez bemutatásával telt a tagcseréknek és egyéb megpróbáltatások miatt.

 

2012 novemberében új tagra találtak egy régi barát személyében, aki kitöltötte a gitáros pozíciót. Ez a személy Bojti János, aki ugyan már több éve nem fogott gitárt a kezébe, de hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát a közös munkába.

 

2012 november 9.-én este 7órakor jelent meg a zenekar második hivatalos videoklippje, a WHEN YOURRE ALONE című számra. Napok alatt több száz nézettségnek örvend a klip, ami nagyon meglepte a zenekart. A klippet a zenekar egyik alapítótagja álmodta meg és készítette el, Pozojevich Miklós.

 

A 2013-as év elején az új felállás egy új szerzeményt rögzített, a már megszokott Kecskeméti Origo Studióban. Ez a szerzemény a FACE IN THE MIRROR nevet viseli. Ez merőben tükrözi azt, amit a zenekar új irányvonalának jelölt meg. Ezt a slágert egy 2 számos EP formájában adták ki, a zenekar gondozásában. A felvételt ismételten Cserfalvi Töfi keverte. Az eredeti track mellé, felkerült a korongra, ennek a számnak a Dupstep remixe is, amit Tóth B. Richárd készített el és szintén nagy sikert aratott a hallgatóság között.

 

Nem sokkal később ismét bővült a csapat egy gitárossal és Incze Laci is megmaradt, mint állandó gitáros. Az új gitáros neve Bojti Tomi, aki Jani öccse és korábban alapítótagja volt a nem régen feloszlott Dreadful Peace csapatának. Így már öt főből áll a deviANT zenekar.

 

2013. júliusában a zenekar kiadta a legújabb kislemezét PROVE YOURSELF címmel. Ez a lemez a már korábban megjelent Face In The Mirror egyfajta folytatása. A zenekar színesebb anyaggal rukkolt elő mint eddig valaha. A lemez stílusa egyértelműen metál, de a zúzástól és a kemény riffektől kezdve, a dallamos refrénekig, a lágy  melódiákig és a komplikált gitár szólókig minden felfedezhető az új 3 szerzeményben. 

A PROVE YOURSELF a zenekarhoz már megszokott módon egy introval felvezetve indul el és egy afféle keretként egy outroval zárul. A második nóta a Shape Your Surroundings, egy pörgős hangulatú szerzemény, aminek témája, hogy a világot úgy formáljuk ahogy mi akarjuk. Ezután következik a lemez címadó dala, a Prove Yourself, ami egy dallamos refrénnel tarkított zúzós, felpörgető muzsika. A negyedik nóta egy igazi nyári slágeres szerzemény, ami a bulizásról szól, a címe: Spring String. A lemezen helyet kapott még a korábban már kiadott Face In The Mirror című nóta is, ami megjelenésekor már egy érezhető előszele volt a mostani EP megjelenésének. A lemez technikai részét is a már megszokott csapat alkotta. A márciusban rögített hanganyag a Kecskeméti Origo Studióban került rögzítésre, Cserny Kálmán hangmérnök vezetésével. A keverési munkálatok ismét a már legendának számító, Cserfalvy Zoltán hangmérnök gondozásában készültek el, Szolnokon a Denevér Studióban. 

A lemez címadó dalára a deviANT gitárosa: Incze László, valamint a csapat dobosa: Pozojevich Miklós a zenekar és annak szerves részének segítségével elkészítette a lemez debütáló videoklipjét. A PROVE YOURSELF címet viselő videót a Békés megyei, Pósteleken forgatták le a srácok alig két nap alatt. Az érdekessége a videoklipnek az, hogy a híres Pósteleki kastély romjai között filmeztek egy paintball csapat társaságában. A zenekar ezt a dalt a Szegedi Paintball Alföldön csapatának himnuszaként írta, így a videoklipben a zenekar bemutatása mellett, nagy hangsúlyt kapott a paintball játék élményének szemléltetése is.

Az immáron már öttagúvá vált csapat, alig az új kislemez megjelenése után már a következő lépését fontolgatja. Amennyiben minden úgy alakul ahogy tervezik az idén évvégén sikerül belefogniuk egy 10 számos, szinte teljesen magyarnyelvű szövegekkel megírt nagylemez elkészítésébe. A deviANT most ért el arra a szintre, amikor tovább kell lépnie, hogy fennmaradhasson. A srácok elindultak ,hogy menedzsmentet keressenek maguk mögé, akinek a segítségével nagyobb léphetnek majd előre, mint eddig valaha. 

A történet most itt tart, de ebben a pillanatban is íródik...


Feltöltött Demók
A böngésződ nem támogatja a flash funkciókat!
Diszkográfia


Face In The Mirror2013

Tracklista:
  • Face In The Mirror
  • Face In The Mirror (dubstep remix)
 
Prove Yourself2013

Tracklista:
  • Spring String
  • Shape Your Surroundings
  • Prove Yourself
  • Face In The Mirror
 
Anger Control2011

Tracklista:
  • You Can Destroy
  • All The Hates
  • Between Heaven And Hell
  • Anger Control
  • When Youre Alone
 
End Of (R)evolution2010

Tracklista:
  • Human
  • Breathe
  • End Of (R)evolution
 

Zenekar hírei

Nincs bejegyzett hír.

Zenekar koncertjei

Nincs bejegyzett koncert.
             Támogatók:



  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.