Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 1 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek:











































 
Sense Of Silence
Vissza...


Zenekar információk


Székhely: Újszilvás

Tagok:
  • Bozsik Tibor
    dob
  • Jantik Zsolt
    basszusgitár
  • Kõszegi Zoltán
    gitár
  • Solymosi László
    ének, gitár

Főbb stílusirányzatok:
  • gothic rock
  • alternatív rock


Elérhetőségek:

Solymosi László elérhetőségei:
  Mobil: +36/30-250-7710
  E-mail: solymi66@yahoo.com
  Levelezési cím: 2730 Albertirsa, Kolozsvári u. 4./II.
  Honlap cím: senseofsilence.hu

 
Biográfia

A Sense Of Silence csapata ma már az o-goth zene egyik meghatározó formációja Magyarországon. Azok, akik már megismerkedtek a zenekar dalaival igazán megkedvelték különleges és egyedi zenei világát. Aki elõször találkozik a csapat zenéjével, egy kicsit mindig furcsán hallgatja a Sense Of Silence dalait, de valami mégis megfogja, majd a második, harmadik alkalommal már azon veszi észre magát, hogy énekli a különös, néha darkos, borongós, néha rockos, pergõs, néha egészen lágy és humoros, helyenként ironikus sorokat, vagy pörög az egészen mély, már-már goth – hardcore világát idézõ zenére. A legtöbben azonnal leszûrik azt, hogy ez más, mint a többi, egy kicsit hiánypótló zenei gondolat, olyan, ami még alig van jelen a legtöbbször külföldi trendeket másoló zenekarok között. A Sense Of Silence zenekart 2003. tavaszán alapította KOCSIS ISTVÁN, billentyûs és SOLYMOSI LÁSZLÓ ének, gitár (Bocs Hogy Élünk, Apokrif). Ezt követõen 2003. nyarán csatlakozott a zenekarhoz KISS ZOLTÁN, gitáros (Manufucktura, Krízis) és JANTIK ZSOLT, basszusgitáros (Free Spoken). Utolsóként BOZSIK TIBOR, dobos lépett be a formációba (Manufucktura, Jones, Blues Transit), 2004 februárjában. Az így kialakult Sense Of Silence, népszerûbb nevén az S.O.S., 2004 májusában adta elsõ koncertjét. Az natív zenét a modern rock elemeivel ötvözõ csapat dalai hamar népszerûvé váltak a közönség körében, ott is elsõsorban a dark-gothic-wave mûfaját kedvelõk között. 2006-ban már a mûfaj kép ismertebb csapatával, a De Factoval és a Garden Of Edennel is több közös turnén bizonyíthatott a formáció, játszott együtt a Nulladik Változattal, Mátyás Attilával, az FO System legendás frontemberével stb. 2007 végén újabb fontos változás történt a formációban, Kiss Zoltánt a gitárnál KÕSZEGI ZOLTÁN váltotta, vele egy kicsit karakteresebb, keményebb hangzása lett a zenekarnak. Ezt jelzik az újabb dalok is: MEGVÁLTÓ KÖNNYE; FÉLELEM TEMPLOMA; FÉNYHOZÓ.

A koncertjeiket egyre többen látogatják, így, mivel szerencsére egyre nagyobb az igény rá, 2008. végére már rögzítésre is kerültek a Sense Of Silence elsõ –angol és magyar nyelvû albumának 4 dala, majd A Methal Hammer zenei mellékleteként 2009. áprilisában meg is jelent 11 magyar dalból és 4 angol bonusz trackból álló elsõ lemezük ÍGÉRET FÖLDJE címmel. A jelenleg hozzávetõlegesen 2 órás programjukból már több szám a közönség kedvencévé vált: az ENGEDD, HOGY ÉREZZELEK, MEGHASADT VILÁG, TALÁN, VALAHOL stb. már igazi sláger a Sense Of Silence rajongók körében. 2004-tõl a program sajnálatos megszûntéig folyamatosan részt vett a csapat a NIGHT BREED Fesztiválon, emellett 2006 óta a GOTHICA FESZTIVÁL fellépõi között is számon tartják a formációt, 2007-tõl már az EFOTT-ra is meghívták a zenekart. Rengeteg klubban játszottak már az országban, Mosonmagyaróvártól, Debrecenig. Budapesten a Marco Polo klubban (most: After Music Club) szinte kéthavi rendszerességgel játszott az együttes. Így a Sense Of Silence zenekar koncertjeit egyre többen látogatják, és egyre inkább sikerül egy-egy hangulatos bulin megmozdítani azt a bizonyos belsõ Csendet a jelenlévõk mindegyikében. „Lennék egy más világ, lennék a tûz, ami lángol/ De még a valóság, nap mint nap magához láncol…”

Rövid leírás a zenekarról...

Feltöltött Demók
A böngésződ nem támogatja a flash funkciókat!
Diszkográfia


Inteam-betép2010

Tracklista:
  • Lélegezz bennem
 
Ígéret Földje2009

Tracklista:
 

Zenekar hírei

Nincs bejegyzett hír.

Zenekar koncertjei

             Támogatók:



  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.